În momentul de față căutăm reprezentanți de vânzări pentru orașele București, Timișoara, Craiova, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu, Brașov și Ploiești.
Reprezentant vanzari
Persoanele interesate trebuie să fie persoane comunicative, amabile, ambițioase, motivate, capabile să contacteze potențiali clienți la telefon sau în persoană.
Jobul nu este pentru persoane care caută angajare cu salariu fix. Remunerația este proporțională cu implicarea și efortul personal depus. Câștigul poate fi generos pentru o persoană dornică să obțină rezultate.
Jobul este pretabil și celor care doresc să-și păstreze actualul loc de muncă (cel puțin până când capătă siguranța că pot face bani frumoși doar din asta).
Descrierea jobului
Persoanele interesate de acest job vor trebui sa contacteze potențiali clienți care au nevoie de un website pentru afacerea lor. Prețurile foarte bune pe care le practicăm vor facilita găsirea de astfel de clienți.
Nu există un program rigid, nici un target impus. Câștigul va fi direct proporțional cu numărul de clienți găsiți.
Cât câștig?
În vânzări se potrivește foarte bine vorba englezului: “The sky is the limit!” O implicare serioasă este recompensată cu un câștig pe măsură (se oferă 20% din valoarea fiecărui contract). Pentru 1-2 clienți zilnic se poate ajunge la un câștig peste venitul mediu pe economie. Remunerarea se face săptămânal.
Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați!